ΟΡΟΙ

Οροι & Ασφάλεια συναλλαγών & Προσωπικά δεδομένα
Ασφάλεια Συναλλαγών και Προσωπικά Δεδομένα
To les-amis.gr κατ’ εφαρμογή των αρχών προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατ’ ακολουθία των προβλεπομένων από το Διεθνές Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), όπως επίσης και τα οριζόμενα στο Ν. 2251/1994 περί προστασίας καταναλωτών, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός έχει συμπληρωθεί ή τροποποιηθεί με τις αποφάσεις τις επιτροπής προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, τον Ν. 2819/2000 (αρθ. 8) αλλά και τις οδηγίες τις 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητά και με σαφήνεια ότι δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ούτε και θα αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή εκμισθώνει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλεται σε οποιονδήποτε τρίτο. Σημειώνεται ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθούν σε οποιονδήποτε με κανέναν τρόπο. Με την υποβολή των στοιχείων σας στον server, συμφωνείτε ότι το δηλούμενο υλικό δεν περιέχει στοιχεία ψευδή, πλασματικά, παράνομα και εν γένει ακατάλληλα προς χρήση, επεξεργασία και δημοσίευση.
Ακύρωση Παραγγελίας
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310 66 99 47 ή στο e-mail info@les-amis.gr. Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να την επιστρέψετε με τον ίδιο ταχυμεταφορέα χωρίς έξοδα επιστροφής (Δωρεάν- χρέωση παραλήπτη).
Επιστροφή Προϊόντος & Χρημάτων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και δεν θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία που συνεργαζόμαστε ΕΛΤΑ COURIER.
Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.
Οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές για τα είδη Βάπτισης (λαμπάδες και τσάντες) λόγω του ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα κατασκευάζονται και αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας.
Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το σχετικό έντυπο (δελτίο επιστροφής) που παραλάβατε μαζί με το προϊόν.
Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι:
ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 33 - ΠΟΛΙΧΝΗ.
Θεσσαλονίκη -Ελλάδα
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Ο παρών διαδικτυακός τόπος www.les-amis.gr είναι και το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου (Λιανικό Εμπόριο Ιματισμού με Αλληλογραφία ή Μέσω Διαδικτύου), το οποίο ανήκει στην ελληνική Ατομική Επιχείρηση ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΘΑΝ. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ με τον Διακριτικό Τίτλο «les amis», που εκπροσωπείται νόμιμα και έχει την έδρα του εις Θεσσαλονίκη, οδός Μαυρομιχάλη 33 Πολίχνη (ΑΦΜ: 039568784/ Ε΄ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), ηλεκτρονική διεύθυνση info@les-amis.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 2310 66 99 47, η οποία για τις ανάγκες της παρούσας χάριν συντομίας θα καλείται η «Επιχείρηση» ή «www.les-amis.gr». Πρωταρχικό μέλημα της Επιχείρησης είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.les-amis.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της. Η Επιχείρηση με κύριο στόχο της την εξυπηρέτηση των πελατών της, σε καθημερινή βάση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι. Η δημιουργία του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με την επωνυμία «www.les-amis.gr» έχει ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και θέαση των προϊόντων μας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδος άμεσα με ένα απλό κλικ, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας. Οι αγορές μέσω internet, γίνονται πλέον μια απλή διαδικασία, πάντα υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της Επιχείρησης. Η Επιχείρηση στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με την συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης, και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης.